Milieusticker en Umweltzone in Oldenburg

In tegenstelling tot in andere Duitse steden, is het in Oldenburg niet nodig een milieusticker op de voorruit van je auto geplakt te hebben. We hebben deze pagina aangemaakt omdat we af en toe toch bezoekers krijgen die zoeken naar milieusticker oldenburg. Zodra de stad wel een Umweltzone invoert zullen we je er op deze pagina meer over vertellen.

Direct naar het bestelformulier

Ga je regelmatig met de auto naar Duitsland? Dan is de via de links hierboven te bestellen milieusticker toch een goed idee. Een lijst met steden die wel een Umweltzone hebben kun je hier bekijken. Meer over de milieusticker zelf staat op de hoofdpagina van deze website.

Een hotel reserveren in Oldenburg?

Zoek je nog een hotel in Oldenburg? Kijk dan naar het aanbod op Booking.com, de grootste reserveringssite van Europa met ook in Oldenburg veel scherp geprijsde hotels. Een pluspunt is dat je pas na aankomst hoeft te betalen en dus geen gedoe met een creditcard hebt.

Wat is er in Oldenburg te zien?

foto Oldenburg

Oldenburg is een Duitse stad die niet ver van de Nederlandse grens ligt. Tot de bezienswaardigheden behoort het imposante Schloss Oldenburg van waaruit de Hertogen van Oldenburg in het verleden hun gebieden bestuurden. Nu doet het dienst als kunstmuseum. Het Oldenburgisches Staatstheater is een ander beroemd gebouw. Verder is Oldenburg een populaire bestemming om te winkelen en wordt de stad tijdens de kerstmarkt druk bezocht.

De Duitse milieusticker bestellen

Je kunt de Duitse milieusticker meteen via deze website bestellen. Ga hiervoor naar dit bestelformulier voor zowel Nederlandse als Belgische kentekens. Veelgestelde vragen over de bestelling lees je hier.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op