Over Milieusticker voor Duitsland

Ik ben Reinder, de schrijver achter Milieusticker voor Duitsland. Ik ben deze website in 2014 begonnen omdat andere websites over de milieusticker wel een overzicht boden van alle Duitse steden met Umweltzones, maar geen informatie over de verkooppunten en waar je kunt parkeren als je geen sticker hebt. Dit is waar mijn website verandering in brengt. De website is inmiddels onderdeel van mijn eenmanszaak, waarvan je hieronder de inschrijfgegevens ziet.

Reinder Hummel
Kleines Birkenvenn 2
48529 Nordhorn, Duitsland
USt-IdNr.: DE307432255


(werkdagen 9-11)

Wil je contact opnemen, gebruik dan bij voorkeur het contactformulier.

Omdat ik in Duitsland woon en ik deze website zakelijk uitbaat, ben ik volgens de Duitse wet verplicht de bovenstaande gegevens te vermelden. Let er op dat het bovenstaande adres geen bezoekadres is. Ik heb bovendien geen voorraad met milieustickers klaarliggen. Deze zijn alleen via het bestelformulier aan te vragen en worden op een andere locatie gedrukt.

Mijn andere websites

Behalve Milieusticker voor Duitsland beheer ik nog andere websites die met reizen te maken hebben. Ze hebben dezelfde eenvoudige en informatieve opzet.

Auteursrecht

Dan nog even dit. Ik heb ontzettend veel tijd besteed aan het schrijven van de teksten op deze website. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming over te nemen. Wil je teksten van deze website gebruiken, neem dan eerst contact op.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op